top of page

Proiecția Astrală

Proiecție astrală poate fi rapida și ușora, dar pentru a fi sincera cu tine, există încă o cale de a putea ajunge la acest nivel. Proiecția astrală este o abilitate naturală pe care am pierdut-o,

Cu toate acestea, este adevărat că, cu practica, devine mult mai ușor. De asemenea, citind mult în cărți ,va construiește cunoștințele dumneavoastră.

În primul rând, trebuie sa scapi de toate temerile legate de proiecție astrală. Există un motiv important pentru care sa nu vă temeți niciodată de proiecția astrala.Pentru că dacă ti-e frica nu vei putea deloc sa te proiectezi astral,renunța la teama.

Cordonul de argint vă asigură că sunteți întotdeauna în siguranță, nu poate fi rupt de nici o entitate inferioară ,iar dacă credeți ca in proiecția astrală puteți fi posedat sau energia furată e total greșit deoarece cordonul de argint previne pe oricine sa va atinga corpul fizic,iar dacă o entitate negativă ar încerca să facă ceva tu te vei întoarce imediat in corpul tău , Nici măcar nu poți decide să nu o faci; deoarece este ca un mecanism de auto-apărare. Întotdeauna te vei întoarce în corpul tău!



Acum, știi de ce proiecția astrală este întotdeauna în siguranță. Amintiți-vă, cu practica puteți sa va proiectați astral!

Înainte de a începe eliberați-vă mintea de temeri și de concepte greșite. Incearca să înveți să-ți liniștesti mintea în întregime timp de câteva minute, nu va gândiți la nimic. Odată ce puteți, sa va eliminați orice gând din mintea ta, păstrând o minte goală,concentrează-te pe respirație,pe măsură ce vă concentrați asupra respirației, continuați să vă relaxați corpul fizic complet ,uita ca ai un corp pentru a te relaxa și mai mult

Concentrează-te asupra picioarelor, genunchilor,taliei,zona abdomenului inferior, zona inferioara a spatelui, zona pieptului superior, zona superioara a spatelui, maini, coate, umeri, gat, fata, frunte, intregul cap si chiar deasupra capului (coroana). Pornind de la picioare și mergind ușor în sus în ordine,se concentreze pe fiecare dintre ele.Veti fi foarte relaxat ,vă veți aflați în această stare pentru un timp, veți vibra în cele din urmă.Dacă ignorați aceste vibrații, veți merge într-un vis lucid, dar dacă vă concentrați pe ele,vizualizeaza ca Ești afară! Sau vizualizeaza o frânghie agățata chiar deasupra ta, încearcă sa ajungi la ea cu bratele tale astrale (Imaginați-le dacă nu le puteți vedea) și trageți. Vizualizați-vă ca trageți,până când simtiti corpul astral ejectat din corpul fizic,vizualiza senzația de plutire mai mult și mai mult,până când vă aflați în corpul astral!

14 afișări0 comentarii
bottom of page