top of page

Cum își aleg sufletele corpul


Unor suflete le este cu adevarat dificil ca la o perioada de timp dupa moarte sa isi gaseasca un trup in care sa se nasca. Iar motivul este foarte simplu. Daca am putea sa le divizam, sufletele se impart in trei categorii. Din cea inferioara fac parte oamenii a caror constiinta este aproape inexistenta, a caror constiinta este inferioara; din categoria a doua fac parte cei a caror constiinta este foarte evoluata si pura; iar din a treia categorie fac parte oamenii mediocri – o combinatie a primelor doua categorii.

La o perioada de timp dupa moarte, sufletul vede sute de cupluri care fac dragoste – si de care cuplu se simte atras, va patrunde in acel pantec. Multe suflete superioare nu pot intra in pantecele unor femei obisnuite. Un suflet superior are nevoie de un cuplu care sa aiba o constiinta foarte evoluata, astfel incat sa ii fie accesibile dupa nastere potentialitatile cele mai elevate. De aceea, un asemenea suflet trebuie sa astepte. In mod similar, sufletele inferioare trebuie si ele sa astepte pana cand apar cupluri cu o calitate a constiintei foarte decazuta. Insa sufletele mediocre nu au nicio dificultate in a se reincarna rapid.



Pentru acestea exista in permanenta pantece accesibile.

Sufletele superioare si cele inferioare trebuie sa astepte pana gasesc un pantec potrivit. Sufletul inferior nu poate gasi foarte usor un cuplu care sa aiba un caracter inferior potrivit necesitatilor sale. In mod similar, sufletul superior asteapta pana gaseste un cuplu care sa ii satisfaca necesitatile. Aceste suflete inferioare neintrupate sunt asa-zisele spirite rele despre care se vorbeste in toata istoria omenirii: iar sufletele superioare sunt zeii. Dar pentru un suflet obisnuit este intotdeauna pregatit un pantec care sa il primeasca. La o perioada de timp dupa ce s-a produs despartirea de corpul fizic, un suflet mediocru patrunde intr-un pantec pentru a porni intr-o noua existenta fizica.

82 afișări0 comentarii
bottom of page