top of page

Aripile Eterice


Cum poți știi dacă ai aripi eterice ce simți?

Sunt câteva simptome s-ar putea să simți o senzație de durere (aripile nu dor asta înseamnă ca aveți un blocaj energetic ,eliberati-va de acest blocaj și lăsa lumina divina sa curgă in ființa ta )presiune ,furnicături în zona din spate.un curent energetic în interiorul ființei tale o stare de bine ,pur și simplu le simți cum se deschide.


Dar la ce îți folosește aripile?


Cu ele poți zbura în dimensiunile superioare ale spiritului,ele sunt un indiciu al unui nivel de avansare spiritual și ai capacitatea de a te conecta la lumina divină superioară a tărâmurilor angelice și celești în fizic. Aripile eterice care se deschid sunt, de asemenea, o indicație că ești gata să treci la următorul nivel al scopului tău ca un Înger pământesc.

Aripile te sprijină in misiunea ta ori care ar fi ea.



Care este scopul de a avea aripi?


În afară de a zbura în taramurile dimensionale superioare, ele oferă protecție ori unde ai merge, sunt ca o extensie a aurei tale,sunt un mesager cu divinitatea .Aripile absoarbe negativitatea pe care o întâlnesti astfel încât să nu o iei in corpul fizic.Iar dacă vreodată simți că sunt grele ... Asta este un semn că au luat sau au absorbit niște energii dure pentru a te proteja. O modalitate ușoară de a-ți curăța aripile .Vizualizati cum le deschizi și le scuturi ,vizualizati cum scapi de energia dăunătoare pe care au luat-o liberând-o în lumină.

Vă mai puteți curăța aripile și întreaga aură, înconjurandu-te cu lumina divină aurie.

Dar dacă aripile tale nu sau deschis? Dacă nu simți că inca nu ți-ai deschis aripile eterice, nu-ți face griji se vor deschide la timpul potrivit într-un mod normal și frumos


Ce înseamnă mai multe rânduri de aripi?


Dacă ne uităm la îngerii cu cel mai înalt ranguri angelice, acestea au șase aripi. Asta inseamna accesul la alte dimensiun superioare, reprezintă o evoluție mai înaltă. Conștientizarea este cheia! Deci cheia este de a acorda atenție. Fi conștient. Observati corpul energetic și câmpul energetic pentru a vedea dacă aveți aripi, unde sunt, cum este această energie care curge și cum se simte. Deci, dacă vreți sa aveți aripile voastre angelice dar nu le simțiți deschideti-va inima lăsați lumina divina sa va cuprindă .😇

103 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page