top of page

Arhoni ce sunt?

In Egipt mai multe texte vechi au fost descoperite despre arhoni.

Se spune ca arhonii au fost creati de o entitate interdimensionala celestiala, Asta s-a intamplat cu miliarde de ani in urma, inainte de nasterea sistemului solar.

Arhonii sunt fiinte anorganice care domnesc si guverneaza materia. Acest lucru le face sa arate asemanator oamenilor, dar ei sunt entitati incomplete, deoarece nu au constiinta si experienta umana. Primul arhon, care i-a creat pe ceilalti, se numeste Yaldabaoth. Acest lider “reptilian” este agresiv, teritorial si acuzat de puteri demonice.

Arhonii doresc sa mentina omenirea sub “constrangerea fricii si ingrijorarii”, pentru ca se hranesc din ele. Energia emotionala negativa a oamenilor le ofera “combustibilul” pentru a trai. Arhonii sunt paraziti psihici capabili sa controleze mintea umana.Arhonii nu pot locui pe Pamant, deoarece este ostil pentru ei; de asemenea ei nu au suflet.

Textele gnostice descriu doua tipuri de arhoni; unul asemanator “extraterestrilor gri” si altul de tip reptilian. Ei “rapesc sufletele noaptea”, o descriere precisa a rapirilor extraterestre moderne descrise de mai multi martori. Lacomia si aroganta sunt trasaturile lor principale. Ei sunt lacomi de putere si prea lasi sa iasa in afara si sa se dezvaluie. Ei nu au nicio putere de concentrare. Evanghelia gnostica spune: “Arhonii au aruncat o” transa “asupra lui Adam… L-au pus intr-o stare de somnolenta (….) Ei ne-au facut inimile grele, astfel incat sa nu dam atentie si sa nu vedem reflectarea Luminii Divine din noi”.

4.236 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page